Etikettfrågan flyttar

Saker och ting utvecklas och så gör även Dagens Nyheter.

Det är dags för Etikettfrågan att flytta från bloggen och få ett nytt hem.

DN:s folkvettsexpert Magdalena Ribbing fortsätter så klart att skriva om hyfs och stil, men frågorna och svaren hittar du från och med nu här:

http://www.dn.se/om/etikettfragan/

Det är många som varit med och kommenterat i bloggen genom åren. Den möjligheten finns i nuläget inte kvar på sajten, men på Facebooksidan ”Hyfs och stil med Ribbing” går det utmärkt att fortsätta diskussionen. Även där kan du ställa frågor till Magdalena Ribbing.

Facebooksidan hittar du här:

https://www.facebook.com/magdalenaribbing/

Ibland sker det oväntade saker när man flyttar, lådor kan försvinna och glas gå sönder. Upptäcker du något som är fel eller om du har frågor kring förändringen, är du varmt välkommen att höra av dig till DN. Mejla i sådana fall till Anna Kallenberg, biträdande chef på DN.se, anna.kallenberg@dn.se

 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
Undrar du över något som handlar om rätt och vettigt sätt? DN:s folkvettsexpert Magdalena Ribbing svarar och ett urval publiceras här. Obs: utan rätt e-postadress och fungerande mejlbox nås du inte av svaret! Ställ din fråga till etikett@dn.se

 Tidigare inlägg