Vad är regnbågar mot halvnakna tjejer?

Gubbar är gubbar hur de än vänder sig. Europeiska handbollsförbundet förbjöd Sveriges lagkapten att bära en kaptensbindel i regnbågens alla färger. Anledningen sas vara att den bröt mot den enhetliga klädkod som förbundet beslutat om.

Att kaptensbindeln aldrig ingått i klädkoden förrän regnbågsfärgerna dök upp, låtsas man inte om.

Men om regnbågsfärgerna står för något nytt, så kan man inte säga annat än att pausunderhållningen i handbollsmatcherna känns gammalmodig.

Den består nämligen av ett dussintal lättklädda tjejer som dansar utmanande till diverse rocklåtar.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
5-20 december 2015 avgjordes handbolls-VM för damer i Danmark, 15-31 januari är det dags för herrarnas handbolls-EM i Polen. Under mästerskapen bloggar DN:s utsända Lars Grimlund och Nils Palmgren om det du behöver veta inför matcherna, det du inte såg på tv, snacket i korridorerna och mycket annat. Häng med bakom kulisserna i handbollsmästerskapen.

 Tidigare inlägg

Senare inlägg