Sverige kvar i EM – tacka Vujovic för det

Sverige kan nog i första hand tacka den slovenske förbundskaptenen Veselin Vujovic för att man är kvar i EM-turneringen innan man spelat sina sista match.

Slovenen bänkade sina tre mest bästa spelare i den andra halvlekens början. Bombac, Zorman och Gajic satt alla på bänken och kunde se Tyskland dra i från i målprotokollet.

Under första halvlek hade han skällt ut sina spelare efter i stort sett varje anfall. Han skrek och gestikulerade så mycket att spelarna nästan kröp ihop och försökte gömma sig med Vujovic orerade.

I andra halvlek fortsatte han på samma sätt och Tyskland kunde vinna med 25-21 och därmed var Slovenien utslagna och Sverige kvar. Sverige kan inte längre vinna gruppen. men vid vinst mot Spanien blir man tvåa.

 

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
5-20 december 2015 avgjordes handbolls-VM för damer i Danmark, 15-31 januari är det dags för herrarnas handbolls-EM i Polen. Under mästerskapen bloggar DN:s utsända Lars Grimlund och Nils Palmgren om det du behöver veta inför matcherna, det du inte såg på tv, snacket i korridorerna och mycket annat. Häng med bakom kulisserna i handbollsmästerskapen.

 Tidigare inlägg

Senare inlägg