Fler killar behövs som volontärer

Volontar

Väldigt många har ansökt om att jobba som volontärer med anledning av flyktingarnas situation. Tyvärr engagerar sig för få svenska män.

– Ungefär en av tio av våra etablerade svenskar är män. Vi vet inte varför det är så, för bland de nya svenskarna är könsfördelningen jämn. Men vi hoppas att fler vill vara med, säger Pegah Afsharian bakom organisationen Kompis Sverige.

Så känner du killar som är intresserade av att hjälpa nyanlända – tipsa dem! Här kan ni läsa mer om initiativet.

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
Grundläggande värden som vi länge tagit för givna är satta under press. De måste försvaras. Vi står upp för medmänsklighet och humanitet. Vi tar avstånd från alla former av hat, hot och rasism. Kring alla människors lika värde finns inget utrymme för kompromiss.

 Tidigare inlägg

Senare inlägg