En timme kvar!

En timme kvar till start! Jag och Anna-Lena Laurén kommer att göra ett litet uppsnack på DN:s Facebookkonto med start 20.30, kika in där om ni vill! Anna-Lena, som är korrespondent i Moskva, kan till exempel svara på era frågor om hur konflikten mellan Ryssland och Ukraina påverkat årets tävling.

Sen blir det chatt också såklart! Från ungefär 20.40 drar vi igång den, det blir jag, Anna-Lena och DN:s datajournaliststjärna Kristoffer Örstadius som bemannar den i kväll – Kristoffer älskar också Eurovision, och har dessutom superkoll på hur länder brukar rösta på varandra eftersom han gjort en helt fantastisk genomgång här.

NU KÖR VI!

Dela med dina vänner

  • 0
  • 0
  • 0
DN:s Hanna Fahl rapporterar allt om låtarna, ryktena, förhandsfavoriterna, fejderna och festerna inför och under Melodifestivalen 2017.

 Tidigare inlägg

Senare inlägg